Onze bediening vertelt u graag welke dag soep wij hebben
Met diverse smeersels
Met parmezaan, croutons en Roman sla
Met rucola, pinboompitten en truffelmayo
Met Teriyaki saus
6 stuks gegratineerd met de knoflookboter, peterselie & Gruyère kaas
Gemarineerde zalm van zoetige mosterd en dille en getoaste broodjes
Vers gepaneerde calamaris met huisgemaakte aioli
Met huisgemaakte aioli en een citroentje
Met limoen, tijm en knoflook
Op klassieke wijze bereid
Op de huid gebakken Noorse zalm geserveerd met gepofte aardappel en wittewijnsaus
Gebakken op de houtskoolgrill met gepofte aardappel en wittewijnsaus, 6 stuks met knoflook, olijfolie en citroen
Gegratineerd uit de oven
Met kroepoek, verse friet en huisgemaakte satésaus
Malse beefburger met tomaat, komkommer, kaas en spek
Met champignonsaus en een citroentje
250 gram
250 gram
250 gram
250 gram
Ossenhaas en lobster tail gegratineerd uit de oven
Met huisgemaakte lak en knoflooksaus
6 stuks / 450 gram
2x ossenhaas, 2x entrecote, 2x chorizo, 2x picanha, 2x spare ribs en een gepofte aardappel
4x ossenhaas, 4x entrecote, 4x chorizo, 4x picanha, 4x spare ribs en een gepofte aardappel
Met tomatensaus op mediterrane wijze
Met frietjes & sla
Met frietjes & sla
Met versiering
Frankrijk | Zuidwesten | IGP Côtes de Gascogne Sau-Vignon blanc
Frankrijk | Languedoc-Roussillon | IGP Pays d'Oc - Chardonnay
Itali® | Veneto | Bio - Pinot Grigio
Spanje | Rioja - Viura, Malvasia
Frankrijk | Elzas - Riesling
Spanje | Catalonië | DO Penedès - Cava
Italië | Veneto - Prosecco
Frankrijk | Languedoc-Roussillon | GP Pays d'Oc - Merlot
Argentinie | Mendoza - Malbec
Itali® | Sicilie | Bio - Nero d'Avola
Italië | Piêmonte | DOCG Valpolicella - Corvina Veronese, Corvinone, Rondinella
Itali® | Veneto - Pinot Grigio